Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte][Pytanie]Reklama Serwerów

KefasVhehe

Podział Działu Publikacje Serwerów Prywatnych  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za podzia?em dzia?u publikacje serwerów prywatnych na Serwery Hamachi i na Serwery Dedykowane?

• Tak
      3
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy można by było podzielić dział z Publikacją serwerów na serwery dedykowane i hamachi? Ponieważ Trudniej znaleźć dobrego dedyka gdy wszędzie są te hamaki. Noi ładniej by to wyglądało :P

(jeżeli zły dział to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to napisać :D)

@down

To już moim zdaniem trochę zbędne :P Bo serwery się zmieniają :P

@2xdown

lepiej dopisz cos jeszcze bo to co napisałeś to zwykły SPAM :P

@Joaquin Phoenix

Zgadzam się z twoim podziałem lecz niestety tylko 2 osoby zagłosowały a temat został zamknięty więc nie będę mógł odświeżać, jedyne co mogę zrobić to jakoś srubuje polecić ten temat w sygnie czy coś żeby ludzie głosowali. Bo moim zdaniem przyda się taki podział bo hamaki mnie skrupulatnie mówiąc "drażnią"

Opublikowano

KefasVhehe i Reiden zgadzam sie z wami

zbyt duża sygna.

Opublikowano

świetny pomysł

sam czasami szukam dedyka, a tu same hamachi...

@Raiden faktycznie coś takiego by się przydało, ale proponowałbym dodanie czegoś takiego do wzoru reklamowania swojego serwera, z tym będzie mniej zachodu, ale fakt to się przyda i na pewno ułatwi poszukiwania i przeglądanie forum.....

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

Od tego żeby szybko znaleźć odpowiedni serwer jest prefix. Szkoda tylko, że nie wszyscy stosują go tak samo (np. w niektórych tematach napis [dedyk] jest na początku w innych na końcu).

Podział na

- dedyk,

- hamachi

Byłby dobry. Ale trzeba też pamiętać, że jest coś takiego jak:

- no-hamachi.

No i serwery czasem się zmieniają (to wtedy moderator by przenosił, albo nowy temat), ale nie dzieje się to często.

Negatywnym skutkiem jest robienie piramidki z pod forów. Obecnie jest:

MMORPG » Metin2 » Metin 2 - Serwery Prywatne » Metin 2 - Publikacje serwerow

A tak by było:

MMORPG » Metin2 » Metin 2 - Serwery Prywatne » Metin 2 - Publikacje serwerow » Dedyki

MMORPG » Metin2 » Metin 2 - Serwery Prywatne » Metin 2 - Publikacje serwerow » Hamachi

Ale ogólnie jestem za.

__

Opublikowano

"Jest coś takiego jak No-Hamachi" to należało by do dedyków (serwer na kompie to nie dedyk ale także nie hamak ;p ) :D

a co do piramidki to byłaby i może duża ale łatwiej by było cokolwiek znaleźć.

Opublikowano

świetny pomysł :) nawet z tym 4 fun i hard :) czasem chcę sobię pograć np. w jakąś betę a nie mogę -.- bo nie ma albo nie mogę znaleźć -.- wtedy przychodzą serwery 4fun xD

Opublikowano

Ja to bym wgl ustawił zakaz reklamowania hamachi i totalny delete wszystkich serwerów hamachi i 90% albo perm jakby ktoś zrobił reklame serwa hamachi ale ja tu nawet kid nie zostane xD

Ja bym ustawił tak publikacje i tam dedyki,hamachi,zagraniczne, czyli cn,ita,fr,tr itp ,de

s2c77Oa.png

Opublikowano

od tego sa otagowania... potem dzial ogolny "publikacje" do czego by służył hę ?

Może ogólny do hamaków, i tylko jeden poddział - dedyki?

Opublikowano

Stick, to w takim bądź razie jak byś nazwał taki dział?

Co do pomysłu, nawet nawet. Co do poddziałów Hard i pvp/4fun, jest to kompletnie bez sensu, od tego prefiksy co najwyżej powinny służyć.

Gość Mounthains
Opublikowano

Są prefixy, nie wiem po co robić nowy dział -.-..

Wgl@ mamy za mało moderatorów. Sami ledwo ogarniamy dział..

Może pomyśleć o tym później..

Teraz odpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...